Kirjanpito ja tilinpäätös Turussa, Raisiossa ja Paraisilla

Ota yhteyttä

Liikkeenjohdon ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja tarjoava tilitoimisto Solvix Oy tekee kirjanpidon ja tilinpäätökset pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme toimipisteissämme Raisiossa ja Paraisilla sekä etänä verkossa joustavasti koko Suomen alueella. Räätälöimme tarvitsemasi palvelukokonaisuuden liiketoimintasi tarpeet tarkasti huomioiden.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää!

Peruskirjanpito ja muut palvelut

Tilitoimistoltamme voit tilata peruskirjanpitoa, sisäisen laskennan palvelua, laskutuspalvelua ja palkanlaskentaa. Palkanlaskennan lisäksi tarjoamme ratkaisuja henkilöstöjohtamiseen ja henkilöstöhallinnon päivittäisiin tilanteisiin.

 

Peruskirjanpitoon kuuluu:

  • tositteiden käsittely ja kuukausiraportit

  • kausiveroilmoitukset

  • verotiliseuranta

  • tilinpäätökset

  • veroilmoitukset.

Tarvittaessa teemme myös henkilökohtaiset veroilmoitukset.

 

Hoidamme puolestasi laskutuksen ja maksuseurannan, reskontran, palkanlaskennan raportointeineen sekä henkilöstöhallintoon liittyvät asiat. Liiketoiminnan kehittämiseen tarjoamme muun muassa kannattavuuslaskenta-, budjetointi- ja suunnittelupalvelua sekä ohjausta ja tukea.

Kysy lisää

Sähköinen taloushallinto kannattaa

Käytössämme on sähköiset Netvisor- ja Procountor-taloushallinto-ohjelmat sekä Affärssystemet Garp -ohjelmisto. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto sallii asiakkaiden ja tilitoimiston joustavan yhteistyön. Se mahdollistaa myös reaaliajassa olevan taloushallinnon.

 

Kerromme mielellämme lisää sähköisistä taloushallinto-ohjelmista ja autamme niiden käyttöönotossa.

Kysy lisää

Meiltä saat pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua

Tilitoimisto Solvix Oy kuuluu Talousverkko-tilitoimistoketjuun itsenäisenä tilitoimistona. Lisäksi Solvix Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima. Taloushallintoliitto on yrityksille ulkoistettuja taloushallinnon palveluja tarjoavien, alan korkeat osaamisvaatimukset täyttävien ja valvottujen tilitoimistojen valtakunnallinen liitto.

 

Asiantuntemuksemme perustuu pitkään työkokemukseen ja kouluttautuneeseen henkilöstöön. Toimintamme on hyvään henkilökohtaiseen palveluun perustuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Taloushallinto-välilehdellä voit lukea lisää siitä, miten autamme sinua kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Meiltä saat myös kattavaa liiketoiminnan neuvontapalvelua.

Tilitoimisto Solvix Oy palvelee osaavasti osakeyhtiöitä, yhdistyksiä, säätiöitä ja osuuskuntia sekä toiminimellä työskenteleviä.