Taloushallinnon ammattilainen palvelee Raisiossa, Paraisilla, Turussa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

Solvix Oy on taloushallinnon kokenut ammattilainen. Palvelemme Raisiossa ja Paraisilla ja etänä myös muualla koko Suomen alueella. Meidän puoleemme voit kääntyä kaikissa taloushallinto- ja verotusasioissa. Autamme mielellämme myös liiketoiminnan muissa haasteissa. Osaava henkilökuntamme palvelee aina asiakaslähtöisesti.

 

Kattaviin tilitoimistopalveluihimme kuuluu muun muassa:

  • sähköinen taloushallinto
  • perinteinen kirjanpitopalvelu
  • digitaaliset taloushallinnon ratkaisut
  • taloushallinnon konsultointi ja neuvonta
  • hallintopalvelut: yrityksen perustaminen ja lopettaminen sekä yritysjärjestelyt.

Meillä on pitkä kokemus eri alojen yritysten palvelemisesta, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Niin uutta yritystä perustavat kuin olemassa olevat, taloustilannettansa kohentavat yritykset saavat meiltä asiantuntevaa apua. Perehdymme huolellisesti jokaisen asiakkaamme tarpeisiin, jotta löydämme parhaimmat mahdolliset ratkaisut ja toimintamallit.

 

Ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme palvella sinua!

Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon

Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon. Käytämme sähköisiä Netvisor- ja Procountor-taloushallinto-ohjelmia sekä Affärssystemet Garp -ohjelmistoa. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto sallii asiakkaiden ja tilitoimiston joustavan yhteistyön ja mahdollistaa reaaliajassa olevan taloushallinnon. Sähköisiä taloushallinto-ohjelmia käyttäen pystymme myös palvelemaan asiakkaitamme erinomaisesti eri puolilla Suomea.

Ota yhteyttä

Palvelua kolmella kielellä

Our services are available in English.

Vi betjänar också på svenska.

 

Meiltä saat palvelua suomen, englannin ja ruotsin kielellä.
Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinun yrityksellesi paras ratkaisu!

Yhteystiedot

Räätälöityä palvelua

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa taloushallinnon asioissa. Räätälöimme asiantuntijapalvelumme liiketoimintasi tarpeita vastaaviksi.

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • laskutus

  • maksuseuranta

  • reskontra

  • palkanlaskenta

  • henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät.

Meiltä saat myös kannattavuuslaskenta-, budjetointi- ja suunnittelupalvelua. Teemme asiantuntevasti yrityksen taloustilanteen ja riskien analysointia.

Kysy lisätietoja

Tarvitsetko apua yrityksesi talousasioihin? Solvix Oy tarjoaa toimivia työkaluja yrityksesi taloushallinnon kehittämiseen.